>
HOME   PRODUCTEN   OVER ONS   2 DE HANDS   CONTACT  

Producten: Kemppi: 1-MIG, Pulse MIG/MAG: Master M

Kemppi Master M Half Automaat

Download hier de folder
van "De Kemppi Master M"


De Kemppi Master M

Ontworpen en vervaardigd in Finland, is een eersteklas en compact MIG/MAG-lasapparaat met synergische en PulsMig-lasmodelopties.
De digitale boogregeling, de snelle set-up functies en uitstekende vermogen-gewichtsverhouding creëren nieuwe normen voor laskwaliteit en efficiëntie geven de lasproductie een boost.
Kies uit drie toonaangevende modellen in de categorie compact Mig-lasapparaat (353, 355 of 358) met alternatieve manueel, synergisch (auto) en puls (Auto Puls) lasopties. Las met een gasgekoelde of watergekoelde configuratie.

Master M 353 G (M).

Compacte MIG/MAG lasaparaat met manuele en synergische (auto) lasmogelijkheden. Levert 350A met een inschakelduur van 40%. Intelligente lasparamterinstelling met Weld Assist. LCD-kleurendisplay en led-werklampen. Inclusief Work pack lasprogramma's. Geschikt voor gebruik met generator. De 353 GM is ook geschikt voor multi-spanning gebruik.
Master M 353Master M 353


Master M 355Kemppi Master M 355


Master M 355 G (M).

Compacte MIG/MAG lasaparaat met manuele en synergische (auto), puls (autopuls) en dubbele pulslasopties. Levert 350A met een inschakelduur van 40%. Intelligente lasparamterinstelling met Weld Assist. LCD-kleurendisplay en led-werklampen. Inclusief Work pack lasprogramma's. Geschikt voor gebruik met generator. De 355 GM is ook geschikt voor multi-spanning gebruik.


Master M 358 G (M).

Compacte MIG/MAG lasaparaat met manuele en synergische (auto), puls (autopuls) en dubbele pulslasopties. Levert 350A met een inschakelduur van 40%. Intelligente lasparamterinstelling met Weld Assist. TFT-kleurendisplay met geïntegreerde digitale connectiviteit met WeldEye en led-werklampen. Inclusief Work pack lasprogramma's. Geschikt voor gebruik met generator. De 358 GM is ook geschikt voor multi-spanning gebruik.

Master M 358Kemppi Master M 358
Ook beschikbaarbaar met waterkoeleenheid ...

De Master M is beschikbaar met een MasterMig waterkoelunit die het 350A 40% ED-lasvermogen maximaliseert en langere lasperioden mogelijk maakt.
Kemppi Master M

VOORDELEN

 • Veelzijdige processelectie voor industrieel lassen: manueel, 1-MIG, pulsMig, DC TIG en elektrodelassen (MMA)
 • Lasprogramma's incl. Fe, SS, AL, CuSi ,CuAl, Fe metaal, Fe rutiel, FC-CrNiMo materialen
 • MAX- en Wise- lasprocessen voor uitdagende lastoepassingen van staal, roestvast staal en aluminium
 • Weld Assist stelt door de gekozen selecties de parameters in
 • Zelfopladende led-werklampen verbeteren de werkveiligheid
 • Safe-lift handgreep voor veilig tillen
 • Twee- en vierwielige transportunits
 • Bij de Master M 358-modellen kun je de boogtijd en lasparamters volgen en registreren met geïntegreerde WeldEye ArcVision
 • Bij de Master M 358-modellen zorgt de digitale WPS-functie ervoor dat lasprocedurespecificaties altijd nauwkeurig worden gevolgd
 • Kinetische haspelrem voorkomt doorschieten van de draadhaspel, waardoor automatisch de lasdraadhaspel vertraagt aan het einde van elke las
 • ...
 
Wenst u meer info over onze producten?
Een prijsvoorstel op maat? Advies voor uw project? U hebt een specifieke vraag?
Een vrijblijvende demo?
Eén telefoontje of mail en we helpen u verder. Snel en persoonlijk. En met passie voor lassen.

TelTel 050/20 14 38 
ContactContactformulier  `