HOME   PRODUCTEN   OVER ONS   2 DE HANDS   CONTACT  

Producten

Kemppi Lastoestellen

 

Hypertherm Plasma

 

Demmeler Lastafels

Fastmig X5 Kemppi   Hypertherm Powermax  

Demmeler lastafels

Wij zijn Premium dealer in Vlaanderen van Kemppi en dit sinds eind de jaren '80. Dit alleen omdat we het béste aan onze klanten willen aanbieden. Kemppi is een Fins bedrijf die reeds 60 jaar lasapparatuur ontwerpt en produceert. Door de jaren heen, heeft Kemppi veel kennis opgebouwd rond het lasproces. Vandaar de Slogan 'The Joy of welding'.  Hypertherm zijn handmatig of mechanische plasmasystemen voor het snijden en gutsen van metaal. Al meer dan 40 jaar ontwerpt en fabriceert Hypertherm de beste thermische snijapparatuur ter wereld.  De lastafels en opspantafels van Demmeler kennen zeer uitgebreide opspanmogelijkheden waarmee u gemiddeld tot 40% productietijd bespaart.

PBM Lashelmen

 

Rookafzuig

 

Diversen

Optrel   Plymovent  
In ons gamma zitten de automatische lashelmen van Optrel en Speedglas. Uiteraard verkopen we ook nog altijd de lashelmen met passieve filter.   Wij zijn in staat een totaal oplossing aan te bieden voor uw lasrook probleem. Er kan geopteerd worden voor puntafzuig, algemene hallverversing of combinatie van beiden.  

Koike Snijmachines

 

 

 

 

Koike snijmachines        
KOIKE als Japanse producent van autogeen, plasma en laser snijtechnologie voor staat. Klanten zijn bedrijven actief in de scheepsbouw, staalbouw, automobielindustrie, fabricage en andere zware metaal industrieën.        


 
Wenst u meer info over onze producten?
Een prijsvoorstel op maat? Advies voor uw project? U hebt een specifieke vraag?
Een vrijblijvende demo?
Eén telefoontje of mail en we helpen u verder. Snel en persoonlijk. En met passie voor lassen.

TelTel 050/20 14 38 
ContactContactformulier  `