HOME   PRODUCTEN   OVER ONS   2 DE HANDS   CONTACT  

Service

Herstellingsruimte  Werkplaats  Magazijn

Herstellingen

 

Onderhoud

 

Wisselstukken

Bij ons kunt u terecht voor alle herstellingen aan uw Kemppi en Esab lastoestellen, Hypertherm plasma, ... We beschikken ook over 100% up-to-date kennis, ervaring en wisselstukken. We weten hoe belangrijk het is om een defect snel en degelijk op te lossen. Wij herstellen ook uw lastoortsen en massakabels. Brengt u uw materiaal binnen dan herstellen wij dit indien mogelijk onmiddellijk. Op onze testbank sporen we het defect snel op. En alle onderdelen hebben we in stock.  Indien u dit wenst kunnen wij uw toestellen jaarlijks een onderhoud geven. Na afloop bezorgen wij u een document met alle zaken die zijn uitgevoerd.  In ons magazijn zijn een groot aantal wisselstukken en slijtonderdelen aanwezig. Zo bent u snel terug aan de slag.

Keuringen EN 1090

 

Dienst na verkoop

 

Uw serviceteam:

Volgens de EN-1090 is het verplicht jaarlijks de lasmachines te valideren. Dit gebeurt volgens de IEC 60971-14 (opvolger van EN-50504 sinds 2019) dmv een weerstandsbank met geijkte meters. 

Indien de afwijkingen binnen de toleranties van de norm liggen, is het lastoestel conform en wordt er een validatierapport opgesteld en een bijhorende keuringssticker aangebracht aan het toestel.
 Handel drijven is echter meer dan uitsluitend verkopen. Zo wordt bij elk toestel, indien nodig, een korte opleiding gegeven en staat onze eigen serviceafdeling steeds paraat voor een degelijke dienst na verkoop. Debaenst Kristof
Verkoop, service & demo's
Depuydt Patricia
Verkoop, service & administratie
   
  
`