HOME   PRODUCTEN   OVER ONS   2 DE HANDS   CONTACT  

Producten: Koike snijmachines

logo koike mes koike
Geavanceerde technologie gecombineerd met een 1-op-1 relatie en diepgaande kennis van de behoeften van de klant op het gebied van snijden - dat is waar KOIKE als Japanse producent van autogeen, plasma en laser snijtechnologie voor staat. Klanten zijn bedrijven actief in de scheepsbouw, staalbouw, automobielindustrie, fabricage en andere zware metaal industrieën - zij allen vertrouwen op KOIKE met meer dan 90 jaar snij expertise.

Hieronder een greep uit hun aanbod, wenst u hierover meer informatie aarzel dan niet om ons te contacteren
of bezoek: www.koike.nl.

Handy Auto Plus
  PLA Handy
koike handyautoplus

  koike plahandy

De Handy Auto Plus is een handzame snijmachine voorzien van een geïntegreerde aandrijving, brander ontsteking en start-stop functie voor het snijden. Dit staat het snijden van alle soorten profielen toe en bereikt de hoogste kwaliteit bij het verticaal-, cirkel-, laskant- en vormsnijden.

  De Pla-Handy is een draagbare hand plasmasnijmachine met geïntegreerde aandrijving voor alle soorten sneden. De hoogste kwaliteit in
recht-, laskant-, cirkel- en vormsnijden zal worden bereikt.

Beaver
  IK-12 Beetle
koike beaver

  beetle

De Beaver is ontwikkeld op basis van praktijk ervaringen, het is een universele hand snijmachine voor het snijden van onregelmatige vormen door handgeleiding. Haakse sneden en laskanten worden verricht met behulp van een hoekprofiel geleider of een rail.

  De IK 12 Beetle is een hoogwaardige gemotoriseerde draagbare snijmachine. De operator kan eenvoudig alle soorten snedes maken (recht, cirkel en laskant).

IK-12 Max 3
  Auto Picle-S
12 max 3

  koike auto picle s

De IK 12 Max 3 is het premium product van ons assortiment! Deze gemotoriseerde draagbare machine is naast autogeen snijden ook inzetbaar voor het plasma snijden en geautomatiseerd lassen op top kwaliteit.

  Auto Picle-S is een motor aangedreven draagbare pijp snijmachine met afstandsbediening. Het speciale geleidingsysteem (een metalen band) zorgt voor een nauwkeurig resultaat, vooral bij het snijden van pijpen met een grote diameter.

IK 72-T
  Wel Handy Multi
koike ik 72-t

  koike wel handy multi

De IK-72T is een draagbare automatische snijmachine voor elke positie (driedimensionaal). Er zijn drie verschillende soorten rails. De 1D rail gemaakt van aluminium voor het snijden van gelijke oppervlakken. Het rail systeem 2D/3D gemaakt van hard rubber voorzien van flexibele stalen kabels maken het mogelijk om twee of driedimensionaal te snijden.

  De Wel-Handy Standard is in staat om zowel horizontaal als verticaal te lassen. De productie verhogende Twin Torch optie kan eenvoudig gemonteerd worden en vermindert tevens vervorming door gelijkmatige hitte inbreng. De Wel-Handy Multi modellen zijn licht , compact en voorzien van 4 aangedreven wielen. De magnetische trekkracht en het lage zwaartepunt staan garant voor de grootste stabiliteit en magneetkracht in de markt. Vertikaal omhoog lassen is mogelijk voor beide Wel-Handy modellen. 
Wenst u meer info over onze producten?
Een prijsvoorstel op maat? Advies voor uw project? U hebt een specifieke vraag?
Een vrijblijvende demo?
Eén telefoontje of mail en we helpen u verder. Snel en persoonlijk. En met passie voor lassen.

TelTel 050/20 14 38 
ContactContactformulier  


`